Cover Islamizmi dhe demokracia

Islamizmi dhe demokracia

23. August 2023 Schirrmacher 0

Çfarë marrëdhënie kanë ndërmjet tyre islamizmi dhe demokracia? Përse aktualisht ka kaq shumë pak demokraci në vendet e dominuara nga islamizmi?

Cover Islami dhe Shoqëria

Islami dhe Shoqëria

23. August 2023 Schirrmacher 0

Sfida e emigrimit mysliman në Evropë Sfida e Islamit: A jemi ne të pajisur? A është Multi (Kulturalizmi) drejt fundit? Islami – Fe e paqes?
dhe kështu me radhë.

Cover Myslimanizmi politik

Myslimanizmi politik

23. August 2023 Schirrmacher 0

Myslimanizmi politik ose islamizmi – ndryshe nga xhihadizmi ose terrorizmi – pikësëpari, jo domosdoshmërisht ka të bëjë me dhunën.