Islami dhe Shoqëria

Cover Islami dhe Shoqëria

Ligji i Sheriatit – Xhihadi – Gratë në Islam

Cover Islami dhe ShoqëriaSfida e emigrimit mysliman në Evropë Sfida e Islamit: A jemi ne të pajisur?
A është Multi (Kulturalizmi) drejt fundit? Islami – Fe e paqes?
Pikëpamja e myslimanëve për të krishterët Çfarë është një Fetva?
“Misioni” (Daveti) Islamik Apostazia dhe Sheriati
Rëndësia e Traditës Islame
Gratë në Islam
“Islami” jo thjesht “Islam” Vetëvrasja, Martirizimi dhe Xhihadi Vrasje Nderi dhe Mendime për Nderin

Bibliografia

  • Christine Schirrmacher. Islami dhe Shoqëria: Ligji i Sheriatit – Xhihadi – Gratë në Islam. Seria e Problemeve Globale 4. VKW: Bonn, 2022. 147 pp. ISBN 978-3-86269-248-4.

Shkarko

  • Mbulesa (JPG)
  • Mbulesa e pasme (JPG)
  • Libër (PDF)